Empresa

Els inicis de l'Assessoria Arxer daten de l'any 1956 quan en Josep Arxer Anglada va obrir un despatx d'assessorament fiscal, mercantil i comptable. L'any 1976 es va incorporar el seu fill Josep Arxer Canal i en l'actualitat també hi treballen els seus néts Miquel i Anna Arxer. Amb el temps hem anat ampliant les àrees en les que assessorem els nostres clients prestant serveis d'assessorament integral a empreses, autònoms i particulars en matèria fiscal, mercantil, comptable, jurídica, laboral, auditoria, assegurances i comerç internacional.

Al llarg dels més de 50 anys de pràctica professional el nostre objectiu ha estat sempre el mateix: oferir un servei de qualitat a cada un dels nostres clients, posant a la seva disposició tota la nostra experiència, coneixements i temps. El clima de confiança i tracte personalitzat que caracteritzen les relacions amb els nostres clients, ens permet donar sempre una resposta ajustada als seus interessos i necessitats d’acord amb les exigències/condicions de la normativa/legislació vigent.

L'Equip

A l’Assessoria Arxer ens caracteritza una relació de proximitat i de confiança amb els nostres client. L’equip que en formem part som:
                                   
LABORGIR SL
El departament laboral de l’Assessoria Arxer és gestionat per LABORGIR SL: